Довиждане, 2015!

11:49


Преди да си отворя списъка и да проверя за изпълнените си желания и цели, избирам да се спра тук, защото точно тук е мястото, където за първи път през 2015-та година поставих началото на себе си.

Нямате представа от колко години наред все се опитвам да си построя блог, да се изразявам, да споделям. Никога досега не преведох идеята до край. Този блог ми е принадлежност от зимата на 2012-та година, а чак сега го разработвам. Причините са много, които ме спираха, но основното винаги е било страхът от стъпалото, изразяването, възприемането. 

Обещах да ви благодаря! 
На всичките 12, които сте ме последвали, на всичките 30+, които всеки път споделяте публикациите ми. Думи нямам да опиша колко добре се чувствам, когато получавам обратна връзка. Мога да споделя: вие ме лекувате, вие ми помагате, вие ме карате да имам още една причина за безброй усмивки. И вероятно може да съществува съмнение за всяко едно от качествата ми, но благодарността не е сред тях. 

Ако искам да драматизирам, спокойно бих казала, че блогът ми и вашите блогове са нещата, което ме крепяха тази година. Дори и в най-самотните ми моменти се чувствах като част от общност, единица от цяло и винаги обградена от слушатели. 

Благодаря ви, че премахнахте страховете ми, благодаря ви, че изразявате подкрепя, благодаря ви, че ми помагате. Надявам се година от днес, да продължавам да бъда обгърната от емоциите, които вие ми подарявахте в последните шест месеца.

Казват, че всяко лошо нещо идва, за да ни отведе до нещо хубаво.
Благодарна съм, че ме отведе тук.

Нямате представа какво вдъхновение сте - и Ева, и Гери, и Пам, и Павлина, и Мери, и Ели (и й благодаря за коментара ;d). Благодаря ви на всички! Благодаря, че сте ми началото!

С това искам да изпратя 2015-та година! 
Искам да ви пожелая дръзко мечтаене, грандиозни подеми, изпепеляваща любов и коремни преси от смях! Бъдете истински, бъдете най-добрата версия на себе си и осветявайте всичко наоколо с ореолно сияние!

Надявам се мечтите ви да са се сбъднали през 2015-та, а ако не - разпилейте ги в следващите дванадесет месеца!

You Might Also Like

4 коментара

  1. Пожелавам ти една невероятно успешна година, в която да постигнеш всичко,което желаеш.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да ти се връщат в изобилие успехите и подвизите през 2016-та! <3

      Изтриване
  2. Аз пък ти благодаря, че те има, и че поддържаш този блог! Става ми толкова хубаво, когато видя, че имаш нов пост! Написаното от теб винаги ме кара да се усмихвам. Пожелавам ти, Новата година да ти донесе вдъхновение и щастие!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Топлиш ми сърцето <3 Още веднъж благодаря!
      Пожелавам ти 2016-та да ти е синоним на сбъднати желания. (:

      Изтриване