THE ULTIMATE CHRISTMAS PLAYLIST

12:39



Осъзнавам, че е все още ноември, но също осъзнах, че ако съвсем скоро не започна постепенно да си организирам нещата за Коледа, рискувам да изпусна първите дни, препълнени с коледна еуфория. 

Тази седмица по телевизията за първи път видях коледни реклами, а на една от тях беше написано, че остават 30 дни до Коледа. Вече дните са 27 и официално последният предколеден месец започва да се изнизва.



Във Варна сняг все още няма - дори напротив, температурите упорито отказват да паднат под 10-тия градус. Не искам да скърцам със зъби от студ, разбира се, но ако исках да празнувам Коледа на плажа, със същият успех можех да планирам почивка в Австралия. Не сега, де...
но все някога. :) 

Та, без сняг, без коледни лампички, без щипещ вятър и предзаплатно, не ми остава друго, освен да се опитам да настаня лека-полека коледния дух у дома.


Задача номер едно в списъка: да си приготвя коледни песни в коледен плейлист, които да пускам на риплей - сутрин като стана, по пътя за работа, на работа, след работа и в почивните дни. До омръзване и до изчерпване напълно на хубавото настроение. 

В търсене на подходящи версии на всеизвестните коледни песни и безотказно слушане на кавъри, ограничавам списъкът до близо 50 песни, пропускайки All I want for Christmas, защото - честно, не мога да я слушам. :D 

Препращам ви трите линка за музикалните миксове, които направих в 8tracks, а и ви съветвам да прекарвате повече време там в търсене на хубави компилации. Винаги можете да намерите каквото ви се слуша, особено, ако искате да е в синхрон с моментното ви настроение. 
















































Към тези - в winamp добавям и коледните кавъри на Glee, и целият албум на Michael Buble. Безотказно и винаги. 

Пожелавам ви свръхщастие, когато пускате мелодиите, докато печете курабийки,
докато слагате първите лампички, докато нареждате елхата и докато четете "Коледна песен" на Дикенс, например.
:)

На себе си пожелавам това да е първият от много коледни постове - предстоящи.
ххх

You Might Also Like

0 коментара